Головне

Блохін: "Суддівство для мене незрозуміле"

04.08.2013 21:50 483 0

Українське суддівство, яке було у матчі 4-го туру Прем'єр-ліги "Шахтар" - "Динамо", не відповідає тій боротьбі та напруження, які супроводжують поєдинок.

Про це у коментарі телеканалу "Футбол" заявив головний тренер київського клубу Олег Блохін.

"Просто не вистачає часу та зіграності. Прийшли нові гравці. Хочемо, щоб усі гравці швидко увійшли, але такого не буде", - сказав він.

"Вплинуло на гру, що попросив заміну Гусєв. Потім випав Ярмоленко. І у нас вийшло, що треба випустити українця - не змогли зробити перестановки", - додав тренер.

За словами Блохіна, він грою задоволений, але не суддівством у виконанні Віктора Швецова.

"За рахунку 2:1 почали ризикувати, випустили другого нападника. В принципі, я задоволений грою. Ярмоленку прорвали ногу, а Тейшейра некрасиво аплодував, що "вбили" Ярмоленка. Це просто некрасиво. Це ж також футболіст", - зауважив він.

"Суддівство для мене незрозуміле. Кажуть, що коли Григорій Суркіс був президентом ФФУ, то було погане суддіство. А зараз тоді яке? Григорій Михайлович уже не президент Федерації, але такого суддіства я не бачив. Воно не відповідає тій боротьбі, яка була сьогодні", - пояснив наставник.

На думку Блохіна, десь краще грав "Шахтар", десь - "Динамо".

"Мені однаково було, програвати 2:1 чи 3:1. Треба виправляти помилки, напрацьовувати зіграність. Якби гра була через два тижні, то у нас би покраще все було", - підсумував він.

Коментарі ()