Головне

Прем'єр-ліга. "Говерла" - "Динамо" 1:2. Мбокані - джокер Блохіна

20.07.2013 22:48 1168 0
Прем'єр-ліга. "Говерла" - "Динамо" 1:2. Мбокані - джокер Блохіна

Київське "Динамо" у невиразному матчі з "Говерлою" зуміло здобути перемогу з рахунком 2:1. Виручив Олега Блохіна, і, можливо, врятував від подальшої відставки Мбокані. Протягом однієї хвилини гравець збірної Конго оформив дубль.

Олегу Блохіну нині не позаздриш, київське "Динамо" показує футбол, від якого нерви не витримують. Після нічиєї з "Волинню" столична команда цілком могла втратити очки і в Ужгороді.  Причому, навряд чи Ігор Сурікс довго б терпів втрату очок на старті, тим більше, що в 4 турі "Динамо" варто грати з "Шахтарем".

Лише у першому таймі ворота "Динамо" рятували стійка та поперечка воріт, і ще кілька разів Коваль. Моментів забити у самих "динамівців" було не так і багато. "Говерла" до першого-другого пропущеного м`яча вдало грала в захисті і небезпечно контратакувала. У "біло-синіх" гра не клеїлася. Усі атаки здебільшого йшли через Ярмоленка, якому інколи не було навіть кому віддати пас. Не увійшов у гру новачок киян Беланда. За винятком одного удару у першому таймі, він нічим так і не запам`ятався.

Також стає зрозумілим намагання Блохіна купити в "Динамо" ще одного досвідченого захисника. У штрафній киян після подачів стандартів чи просто прострілів моментами повний безлад.

"Говерла" не раз мола скористатися помилками оборонців киян, але не вистачало то фарту, то майстерності.

У другому таймі видовищного футболу знову не було. Тепер вже мало що виходило в "Говерли", а гості свою справу зробили. Відновити інтригу вже на 55-й хвилині міг Трішовіч, який з двох метрів примудрився пробити в руки Ковалю. У "Динамо" моменти виникали після дальніх ударів Аруни, який цього вечора програв дуель воротарю Чурілову.

Під завершення другого тайму несподівано інтригу в гру вніс суддя Ігор Жабченко. Після одного з навісів у штрафну "Динамо" Ленс поборовся за верховий м`яч, і "круглий" прокотився по руці півзахисника, яка була притиснута до корпусу. Причому, м`яч зовсім не змінив траєкторію польоту. Арбітр вирішив, що цього досить, щоб призначити у ворота "Динамо" пенальті. З 11-метрової позначки Балашов був влучним - 1:2.

Але цим голом гості себе лише підбадьорили, не більше. Зробити щось попереду до закінчення гри й у чотири доданих арбітром хвилини ужгородці нічого не зуміли. А ось Ярмоленко на 94-ій хвилині міг зробити рахунок трохи переконливішим, але не використав вихід сам на сам з воротарем.

Коментарі ()