Головне

Володимир Польовий: "Бракуватиме Воловика і Траоре"

10.07.2013 18:27 475 0

Захисник донецького "Металурга" Володимир Польовий сказав, що команді буде дуже важко грати без гравців, що пішли з команди.

Але Польовий сподівається на успішний старт команди в Прем’єр-лізі, де в першому турі донеччанам грати проти "Металіста" в Харкові, повідомляє офіційний сайт "Металурга".

"Саші Воловика, звичайно, бракуватиме. Він довго тут грав, цементував разом з Чечером центр оборони "Металурга". Тому зараз відчувається відсутність Воловика, і йому терміново треба шукати заміну", - каже Польовий.

"Складніше, звичайно. Ще і Траоре втратили. Але у нас є надія, що розкриється як бомбардир хтось інший. Врешті-решт в лад повертається Мгуні. Думаю, що він зможе замінити Траоре", - заспокоюється захисник.

"15 липня в Харкові нас чекає важка битва. І все-таки "Металург" постарається стартувати успішно, оскільки від цього багато що залежить, передусім, в психологічному плані. Зараз ось побули удома пару днів, змінили обстановку, і на душі вже легше. Так само буде і по ходу сезону, якщо візьмемо окуляри в поєдинку з металістами", - закінчує Володимир.

Коментарі ()