Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Ворскла" 1:0. Невиразна мінімалка

17.03.2013 16:03 798 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Ворскла" 1:0. Невиразна мінімалка

Київське "Динамо" здобуло мінімальну перемогу в поєдинку з полтавською "Ворсклою". На своєму полі підопічні Олега Блохіна провели два різні тайми - в першому не давали суперникові можливості навіть перевести подих, а в другому розчарували своєю грою.

У свою чергу, команда Свистуна матч проти "Динамо" зіграла на своєму рівні, який полтавчани показали ще минулого тижня в грі з "Шахтарем" - пропустили мінімум і залишили відчуття, що не все зробили, що могли. Якби у складі полтавського клубу був забивний нападник, то хто знає, чи не завершився б цей поєдинок з не такою приємною для "Динамо" очковою нагородою.

У першому таймі команда Блохіна за всіма статтями переграла суперника, забила швидкий гол, домінувала. Але стара звичка після взяття воріт віддавати супернику ініціативу знову дала про себе знати. Схоже, урок, отриманий в поєдинку з "Кривбасом", ніякого матеріалу для роздумів команді Блохіна не дав. Тому, вже до завершення першої половини зустрічі динамівці почали віддавати гру супернику, а в другому таймі і взагалі грали другим номером.

Полтава атакувала як могла, мала декілька моментів, але з реалізацією у команди Свистуна проблеми набагато глобальніші, ніж у свого сьогоднішнього суперника. Але якщо брати по грі загалом, то полтавчани вже другий матч поспіль незважаючи на поразку, показують пристойний рівень футболу. Маючи набагато менший кадровий потенціал, ніж "Динамо", гості сьогодні виглядали більш злагоджено.

А от дітище Блохіна ніяк не могло знайти командної взаємодії, намагаючись компенсувати її індивідуальною майтерністю. І як бачимо по загальному результату, йому це не дуже вдалося. Плюс реалізація, про яку вже багато писалося раніше. Єдиний м'яч команди забив захисник, а основний забивний нападник мав лише один момент, який йому подарувала оборона "Ворскли", і той не зміг реалізувати. От такі справи у сьогоднішнього "Динамо".

Коментарі ()