Головне

Тренер "Фортуни": У Німеччіні чекають на Вороніна

24.02.2013 00:17 352 0

Головний тренер дюссельдорфської "Фортуни" Норберт Майєр вірить у вдале повернення українського нападника Андрія Вороніна.

Про це тренер команди, де перебуває у оренді українець, розповів у інтерв'ю німецькій версії сайту goal.com.

"Він хоче знову стати частиною нашої команди. Але у нього дуже серйозна травма - як ви знаєте, в зіткненні з півзахисником Адамом Боджеком на тренуванні він зламав ніс в чотирьох місцях", - сказав тренер.

"Дуже шкода, адже у Вороніна в зимову паузу були серйозні плани знову стати гравцем основного складу "Фортуни" і він дуже старанно працював на заняттях ... Але ось уже сім тижнів Андрій не тренується в загальній групі, так що нам нічого не залишається, крім як спокійно чекати його повернення", - продовжив він.

"Потрібно також розуміти, що травми подібного роду дуже підступні: потрібно бути повністю впевненим у тому, що гравець їх залікував, перед тим як він знову вийде на поле. Для самого Вороніна ситуація теж не з легких, але він постарається зробити все можливе, щоб повернутися якнайшвидше", - зазначив Майєр.

Воронін в поточному сезоні провів за "Фортуну" всього дев'ять зустрічей, з яких 8 - в чемпіонаті і один в Кубку, нагадує football-ukraine.com.

Коментарі ()