Головне

Луческу: Ми сильніші "Шахтаря", який грав з "Барселоною"

12.02.2013 13:57 367 0

У донецькому "Шахтареві" впевнені, що команда може зробити крок у чвертьфінал Ліги Чемпіонів і повторити своє досягнення дворічної давнини.

Про це на передматчевій прес-конференції заявив тренер команди Мірча Луческу, пише клубний сайт.

"Кожного разу ми намагаємося вибудувати нашу підготовку таким чином, щоб різниця між тим, що суперник грає в чемпіонаті, а ми не проводимо офіційних поєдинків, нівелювалася", - почав він.

"Природно, "Боруссія" проводить офіційні матчі чемпіонату Німеччини, ми ж - напівофіційні гри в кубках на зборах. Одне з іншим, звичайно, незрівнянно. Але ми все ж спробували побудувати свою підготовку таким чином, щоб бути з ними приблизно на одному рівні", - запевнив Луческу.

"Чи можна порівняти протистояння "Шахтаря" і "Боруссії" з парою "Шахтар" - "Барселона"? Якщо порівнювати важливість тієї гри і завтрашньої, то можна зіставити. Що ж стосується цих команд - та "Барселона" сильніше нинішньої "Боруссії". А ми сильніші того "Шахтаря", що грав з "Барселоною", - вважає румун.

Луческу вважає, що команда добре себе проявила на зборах перед матчами проти "Боруссії", але чи готові гравці повністю можна буде перевірити тільки завтра.

"Напевно, наші футболісти теж аналізували: у нас з німецькими клубами завжди вдалі матчі. Обігравали "Шальке" і "Штутгарт", обіграли у фіналі Кубка УЄФА "Вердер". Хоча по грі дортмундська "Боруссія" ближче все ж до латиноамериканського футболу", - оцінив він суперника.

"Якщо порівнювати нас з "Боруссією" ... Останнім часом багато говорилося про гру "Шахтаря": технічні футболісти, що показують комбінаційний футбол. Що стосується "Боруссії" - це дуже висококласна команда, з хорошою організацією гри, що притаманне німецьким клубам. Природно, в цьому протистоянні хто буде сильнішим, то і переможе", - резюмував Луческу.

Коментарі ()