Головне

Палкін: Пропозицій по Фернандіньо і Тейшейрі ми не отримували

18.01.2013 16:17 406 0

Бразильські легіонери "Шахтаря" Фернандіньо та Алекс Тейшейра, як і Вілліан, залишаються у складі чемпіонів України попри всі трансферні чутки.

Про це гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін розповів "Футбол News".

"Історія з Вілліаном, за великим рахунком, крутиться навколо одного фактора. Його ми обмовляли раніше, його ми намагаємося донести і до футболіста, і до агентів. Сьогодні все питання в трансферній вартості: 35 мільйонів, і в будь-який клуб, який принесе цю суму, якщо футболіст буде готовий, ми готові його відпустити", - сказав він.

"Далі ми ніяких розмов не ведемо. У Вілліана є контракт, ми готуємося до Ліги Чемпіонів, це наше головне завдання на сьогоднішній день. Наші гравці повинні бути сконцентровані в цьому напрямку, а все інше - це мішура, яка тільки деколи заважає", - вважає Палкін.

"Якщо говорити про Тейшейру, то він дуже добре зарекомендував себе в цій Лізі Чемпіонів, показав прекрасний футбол. Сьогодні Тейшейру вибити з основи дуже складно. Оренда як би взагалі не розглядається, а продаж... Поки ніяких офіційних пропозицій ні по Фернандіньо, ні по Тейшейрі я не отримував", - цитує Палкіна Террикон.

Коментарі ()