Головне

Маркевич: У роботі з Ярославським бувало всяке

03.01.2013 09:47 372 0

Робота Мирона Маркевича у харківському "Металісті" не була б настільки ефективною без допомоги Олександра Ярославського.

Своїми спогадами від співпраці з вже колишнім власником клубу головний тренер поділився з "Командою".

"Враження від співпраці з Олександром Ярославським залишилися тільки хороші. Як тренер я б побажав усім своїм колегам такого ж взаєморозуміння з президентом клубу, яке було у мене", - почав віню

"Ярославському я вдячний за багато чого. Скажімо, за те, що колись він повірив у мене і довірив команду. Напевно, треба зізнатися відверто, що у нас в роботі з Ярославським бувало всяке", - зазначив він.

За словами Маркевича, часом команда грала не так, як того хотілося б, і це позначалося на відносинах - іноді вони з президентом навіть лаялися.

"Але головне - я завжди відчував довіру з боку президента. Він, безперечно, любить футбол, і впевнений, буде його любити надалі", - переконаний він.

"За мною завжди залишалося вирішальне слово при запрошенні нових виконавців, хоча це, зрозуміло, не могло відбутися без доброї волі Ярославського. Мені приємно, що за останні півтора - два роки кадрових проколів, за рідкісним винятком, у нас не було", - згадує він.

"Чи був Олександр Ярославський ідеальним президентом футбольного клубу? Треба розібратися, що ви вкладаєте в значення слова "ідеальний". По-перше, як президент Ярославський мене жодного разу не обдурив. По-друге, як тренер я завжди відчував його підтримку", - додав Маркевич.

І нарешті, на його думку, вони обоє прекрасно розуміли, що команді і клубу необхідно, і в цьому їх погляди завжди сходилися.

Коментарі ()