Головне

Цуріков і Сидорчук переходять в "Динамо"

19.12.2012 21:44 423 0

Двоє гравців запорізького "Металурга" Сергій Сидорчук та Андрій Цуріков з нового року змінять запорізьку прописку на київську.

20-річний Андрій Цуріков є вихованцем футбольної школи запорізького "Металурга". Притягувався під прапори юнацьких збірних (U-17 і U-19).

Що характерно, свій перший гол в елітному дивізіоні хавбек провів якраз у ворота київського "Динамо". Було це навесні 2011-го, а та гра завершилася з рахунком 1:1.

У нинішньому сезоні Андрій взяв участь в 16-ти поєдинках, в яких забив гол (у ворота харківського "Металіста") і відзначився результативною передачею. Як правило, Цуріков діяв на лівому фланзі півзахисту.

Його одноклубник, Сергій Сидорчук, взяв участь у 11-ти матчах запорізької команди нинішнього сезону. Опорний півзахисник не забивав, але записав у свій пасив відразу 5 жовтих карток і 1 червону (у грі проти "Дніпра"). За плечима 21-річного Сидорчука досвід виступів у юнацькій збірній України (U-19).

За даними footboom.com мова йде про повноправні контракти, а не про орендні угоди. Крім того, київський клуб не втрачає надії запросити ще одного вихованця запорізького футболу - Едуарда Соболя.

Коментарі ()