Головне

Гецко нагадав новим керівникам ФФУ як тренера збірної обирав Суркіс

29.11.2012 22:39 447 0

Іван Гецко, екс-гравець збірної України не розуміє, як працює нинішнє керівництво Федерації футболу України і як вони обирають тренера для національної команди.

"Коли тренера для збірної шукав Григорій Суркіс, цей процес відбувався таємно. Лише коли з кандидатом було все узгоджено, бос ФФУ представляв його громадськості. І це було правильно. Дії нинішнього керівництва ФФУ викликають подив. Ми, по суті, робимо рекламу тим тренерам, яких запрошуємо, а взамін маємо насмішки. Реднапп нікому не був потрібен в Англії, та щойно він одержав пропозицію від нас, як одразу йому знайшли роботу на батьківщині. Публічність у цій ситуації не потрібна. ФФУ чинить неправильно. Влаштовує цирк із надзвичайно серйозної справи.

Мене дивує, чому федерація зациклилась на іноземцях. Де гарантія, що саме вони дадуть результат? Якщо вже брати іноземця, то такого, який попрацював в Україні і знає наш футбол зсередини. Бо доки новий буде тут входити в курс справ, збірна програє декілька матчів і його звільнять.

Слід пропонувати українцям, але робити це непублічно. Як на мене, найкращий варіант — Маркевич. Та він вперто відмовляється. Гадаю, з ним слід було домовлятися. Бо чого не можна купити за гроші, те можна купити за дуже великі гроші, - цитує Гецко galsports.

Коментарі ()