Головне

Несмачний: "Складається враження, що у ФФУ ніхто не знає, що і як робити"

29.11.2012 11:23 388 0

У Андрія Несмачного складається враження, що у ФФУ ніхто не знає, що і як робити.

Про це екс-захисник "Динамо" сказав, коментуючи заяву першого віце-президента ФФУ Анатолія Попова про те, що на посаду наставника української національної команди претендують відразу 30 чоловік.

"Особисто мені незрозуміло, що відбувається у федерації - створюється враження, що ніхто не знає, що і як робити. Тридцять кандидатів на посаду головного тренера збірної? Подібне можливе, напевно, тільки в нашій країні", - сказав він.

"Ну, давайте зараз візьмемо всіх безробітних українських тренерів і дамо їм попрацювати з головною командою. Чому ні?! Я цього не розумію, але чиновникам ФФУ, напевно, видніше - мені складно щось додати до подібних рішень", - зазначив Несмачний.

На його думку, швидше за все, тренером збірної буде призначено українця .

"Команді потрібна людина з нашим менталітетом. На мій погляд, ідеальною кандидатурою на посаду головного тренера є Юрій Калитвинцев. Цей фахівець вже працював зі збірною, знає всі нюанси, уміє знаходити підхід до футболістів. При ньому команда не тільки грала дуже цікаво, але й добивалася результатів", - цитує Несмачного "СЭ в Украине".

Коментарі ()