Головне

Семененко: "Якщо клуб оштрафують, платити буде уболівальник"

07.11.2012 16:08 206 0

Вболівальник, який вибіг не поле під кінець матчу між "Динамо" і "Порту", буде сам виплачувати грошову компенсацію, якщо киян оштрафує УЄФА.

Клуб збирає матеріали, щоб подати позов до суду у разі штрафу, розповів віце-президент "Динамо" Олексій Семененко.

"Його скрутили стюарди то повели в спеціальну кімнату, де в присутності працівників служби безпеки клубу, стадіону та міліції було складено протокол про адміністративну відповідальність. Встановили його особу, це 20-річний киянин, який проживає в Солом'янському районі", - сказав він.

"Його поведінка була неадекватною, не тільки на полі, куди він вибіг, але і у кімнаті куди його провели. Ззовні він був тверезий, але поводив себе неадекватно.Маю всі підстави говорити, що він був в стані наркотичного сп'яніння. Не ламаючи комедії він почав пояснювати, що хотів сам займатись футболом і вважає що він класний футболіст" - каже Семененко.

Якщо "Динамо" оштрафують в УЄФА, то гроші виплачуватиме горе-бігун. Як покарати клуб, будуть вирішувати в дисциплінарному комітеті УЄФА" - зазначив віце-президент.

"Якщо клуб оштрафують, подамо позов до суду, і нехай цю суму штрафу стягнуть з 20-річного бешкетника. Нехай він попрацює, бо цю шалену суму для більшості українців знайти важко. Можливо, це буде прикладом для тих хто хоче вибігти на поле під час матчу, і хочуть показати, що вони вміють грати у вдалих моментах", - зазначив Семененко.

"Це дрібне порушення і стадіон не дискваліфікують, це точно. Сподіваємось, що можливо на нас не накладуть штрафні фінансові санкції, враховуючи що сказав делегат," - цитує віце-президента "Динамо" gazeta.ua.

Коментарі ()