Головне

Грачов: Кварцяний може налаштувати балалайку або гітару, але не "Металург"

01.11.2012 16:33 353 0

У Віталія Кварцяного нема жодних шансів на те, щоб врятувати запорізький "Металург" від вильоту у першу лігу.

Таку думку висловив колишній гравець "Шахтаря" Віктор Грачов.

"Криза у" Металурга "розпочалася не вчора і не позавчора, це, напевно, ще до Кварцяного було. Та інформація, яка ходить зараз у серед футболістів, дуже негативна для іміджу "Металурга" в українському футболі", - сказав він.

"Напевно, до цього йшло, що команда вилетіла з прем'єр-ліги, потім вийшла, і зараз мучиться на останньому місці в чемпіонаті і просвіту ніякого немає", - вважає він.

"Чи зможе Кварцяний налаштувати "Металург" на гру з "Шахтарем"? Налаштувати він може, напевно, балалайку або гітару, якщо йому дати. А команду ... Ну як ти налаштуєш команду на гру з "Шахтарем". Ну як?", - перепитав він.

За словами Грачова, є основні причини, які сьогодні заважають Запоріжжю грати.

"Перше, це те, що немає згоди між футболістами в команді, друге - немає взаєморозуміння між футболістами і тренерським складом, третє - немає згоди між тренерським складом та керівництвом клубу", - перерахував він.

"Але найголовніша причина четверта - у запорізькому "Металурзі" сьогодні немає футболістів, які відповідали б рівню прем'єр-ліги. І ті футболісти, які у складі команди виходили з першої ліги, за цей час сильніше не стали, а навпаки - стали слабшими і грають з рук геть погано", - цитує Грачова korrespondent.net.

Коментарі ()