Головне

Колліна: "Суддя Бойко не планував заздалегідь рішення у матчі "Шахтар" - "Дніпро"

09.10.2012 13:14 370 0

Суддя Сергій Бойко  не планував заздалегідь рішення у матчі "Шахтар" - "Дніпро".

Про це заявив куратор українського суддівського корпусу П'єрлуїджі Колліна, коментуючи роботу свого підлеглого.

"Арбітру часто складно за секунду побачити і зрозуміти, чи було порушення і наскільки воно серйозне. Іноді складно про це судити і по телевізійній картинці. Але арбітр все ж повинен прийняти рішення. Тож можливо, що в одному матчі на одному і тому ж порушенні арбітр може прийняти різні рішення. Але, з іншого боку, ніколи не буває однакових епізодів", - сказав він.

"У матчі "Шахтар" - "Дніпро" було два моменти "рука-м'яч". У першому моменті у гравця широко розставлені руки і він ризикував, що арбітр покарає його. І тут Бойко вчинив правильно, призначивши пенальті. Чеберячко був спиною до м'яча, але руки його були в неприродному положенні. Він створив, нехай і ненавмисно, такі умови, що м'яч потрапив йому в руку", - зазначив Колліна.

"У другому моменті м'яч влучив у руку Кучера, притиснуту в природному положенні. Вважати це ненавмисним і безкарним було правильно", - впевнений куратор українського суддівства.

За словами Колліни, Бойко не вийшов на поле, заздалегідь вирішивши, що він буде робити

"Бойко не вийшов на поле, заздалегідь вирішивши, що він буде робити. Навіть, якщо він і вирішив, хто має виграти, через 15 хвилин він би не давав жовту за симуляцію Мхітаряну, що, до речі, було правильним рішенням ", - передає слова Колліни Чемпионат.com.

Коментарі ()