Головне

Прем'єр-ліга. "Карпати" - "Арсенал" 1:1. "Леви" вигризли нічию на "Україні"

30.09.2012 19:06 957 0
Прем'єр-ліга. "Карпати" - "Арсенал" 1:1. "Леви" вигризли нічию на "Україні"

Львівські "Карпати" на "Україні" зіграли внічию з київським "Арсеналом". Поступаючись по ходу гри, підопічним Ніколая Костова вдалося відіграти пропущений м'яч і записати собі до активу одне очко. І як би не заявляв Кополовець з екрану телевізора після зустрічі, що нічия вдома - негативний результат, по сьогоднішній грі для "Карпат" такий розвиток подій для Львова лише в плюс.

Бо пропустили зелено-білі вже у першому таймі, при цьому в перші сорок п'ять хвилин у команди Костова не виходило пройти оборону канонірів і хоч якось потурбувати Паньківа. Кияни продовжували володіти ініціативою, створювали моменти, а Ніколай Костов виглядав повністю розгубленим. Проте, в перерві тренер зумів знайти потрібні слова, і його команда заграла зовсім по-іншому.

На другий тайм львів'яни вийшли із Пучковським і Кополовцем у складі, додали в активності і відразу ж забили швидкий гол. Після цього "Арсенал" взяв паузу, але "леви" не змогли скористатися ситуацією. Каноніри оговталися, і навіть були ближчі до перемоги в цьому матчі, але після удару Гоменюка не без допомоги Богатінова м'яч влучив у поперечку воріт львівського клубу.

Під кінець почала даватився взнаки втома, львів'яни виглядали активніше, адже Кучук через кадрові проблеми не мав можливості зробити заміну - тренер перестрахувався і не дав можливості молодим і недосвідченим гравцям свого клубу увійти у гру. У підсумку, нічия, яка по такій грі буде справедливою по відношенню до обох суперників.

Загалом же, "Карпати" продемонстрували характер, але чи вистачило б "левам" лише одного бажання, якби у Кучука не було проблем зі складом і він мав би можливість освіжити і підсилити гру своєї команди? Одне зрозуміло, "Карпатам" треба працювати і ще раз працювати, бо "Говерла" дихає у спину, а до Першої ліги - рукою подати.

Коментарі ()