Головне

Костов: Ми занадто пізно почали грати

14.09.2012 22:51 532 0

Львівські "Карпати" почали грати у притаманний собі якісний футбол лише у другому таймі гри проти "Динамо".

Таку думку висловив після гри тренер команди Ніколай Костов, пише сайт "левів".

"Заслужена перемога "Динамо", з якою я вітаю тренера і гравців нашого суперника. Кияни грамотно побудували гру в центрі поля, зокрема, за рахунок дій Кранчара, Велозу і Раффаеля. Наші футболісти не зуміли цьому як слід протидіяти. Можна сказати, що ми на класі поступилися в середині поля, ми поступилися закономірно. Ще раз вітаю "Динамо" з перемогою", - почав він.

"Зараз я не можу дати об'єктивну оцінку нашій грі в цьому матчі. Але, звичайно, в першому таймі ми зіграли слабо. Після перерви, за рахунок проведених замін, поліпшили процес контролю м'яча, почали активніше атакувати, краще грали в короткий пас. Але і цього не вистачило – ми занадто пізно почали грати в такий футбол", - продовжив він.

"Пучковський - наш вихованець. Це футболіст, що володіє хорошими якостями. Сьогодні ми дали йому шанс, і він зіграв непогано. Щодо Кас'яна - не думаю, що причина поразки у його відсутності. Просто наші півзахисники не виконали своїх обов'язків. Повторюся, "Динамо" заслужено перемогло", - резюмував Костов.

Коментарі ()