Головне

Луческу: Ми будемо повністю зосереджені на Лізі Чемпіонів

12.09.2012 18:41 318 0

Потужний старт у внутрішній першості дозволить донецькому "Шахтарю" звернути увагу на Лігу Чемпіонів, де не хочеться повторювати помилки минулого року.

Про це головний тренер команди Мірча Луческу розповів офіційному сайту УЄФА.

"Ми все ретельно проаналізували. Нами була допущена серйозна помилка, але це сталося через брак досвіду. У Порту ми програли матч, який не повинні були програвати", - почав він.

"Ми не змогли досягти поставленої мети, хоча і провели кілька хороших ігор, за винятком домашнього поєдинку з "Зенітом". Все це ми добре проаналізували, проглянули наші дії, і я думаю, що цього разу не повторимо тих помилок", - вірить румун.

Луческу, звичайно, додав, що головним завдання на сезон є перемога у внутрішньому чемпіонаті, але пояснив це тим, що вона дасть можливість знову виступати в Лізі Чемпіонів у наступному році.

"Для цього ми провели спеціальну підготовку, спрямовану на гру в повну силу на початку нового футбольного року. І ми дійсно почали сезон дуже потужно! "Шахтар" вже здобув 8 перемог, забивши 29 і пропустивши лише 4 м'ячі", - радіє він.

"Починаючи з цього моменту ми будемо повністю зосереджені на Лізі Чемпіонів і нашої першим завданням стане вихід з групи. Знаємо, що зробити це буде складно, тому що нам доведеться зустрітися з дуже сильними суперниками, а вони також хочуть перемогти. Тим не менше, я твердо вірю в своїх гравців і їх волю до перемоги", - закінчив він.

Коментарі ()