Головне

Кучук: Виграти 5:0 у двох матчах і не пройти далі - це дивно

10.08.2012 09:25 347 0

Столичний "Арсенал" поступився путівкою в наступне коло Ліги Європи у дуже дивній ситуації, але зробив все, що міг.

Про це на прес-конференції після матчу проти словенської "Мури" сказав тренер "канонірів" Леонід Кучук, пише сайт клубу.

"Хочу привітати "Муру" з виходом у наступний етап. Бажаю їм гарного суперника. По грі можу сказати, що шкода, що ми не грали вдома. Якщо б ми були в Києві - "Мура" не вийшла б у плей-офф", - впевнений він.
 
"Нам потрібно було грати на перемогу. Навіть удесятьох, і в удев'ятьох навіть, ми грали дуже добре. Нам потрібно було забивати. Ми технічно і фізично були краще за суперника", - додав він.
 
"Це найбільш дивна поразка. Виграти 5:0 в двох матчах і не пройти далі - це дивно", - зізнався Кучук.

На його думку, команда мала шанси забити третій гол, але суперник грав дуже добре в обороні, в штрафній.

"Тактику ми правильно обрали. Але вдесятьох пресингувати набагато складніше, ніж коли на поле одинадцять чоловік. Втім, Симоненко робив все, щоб нам не забили гол. Що тут ще коментувати?", - поскаржився він.
 
"Мура" дуже чіпко грала в обороні. Тому було дуже складно пройти в штрафну. Тим не менш, нам виходило пробити редути. Тут вийшло так, що супернику звалився з неба гандикап у три м'ячі, і їм було легше в цій ситуації. У нас залишався шанси, але нас було менше на полі", - резюмував Кучук.

Коментарі ()