Головне

Прем’єр-ліга. "Дніпро" - "Металург" Д 2:0. Тут вам не "Челик"

30.07.2012 00:15 536 0
Прем’єр-ліга. "Дніпро" - "Металург" Д 2:0. Тут вам не "Челик"

Уже не вперше на старті сезону можна спостерігати картину, коли одна з команд, яка довго прагнула пробитися до єврокубків і нарешті досягла мети, замість підсилення починає "сипатися" і здає свої позиції на внутрішній арені. От і цього разу, схоже, не витримує випробування двома фронтами донецький "Металург".

Якщо у Лізі Європи перший етап "металурги" подолали впевнено, то в чемпіонаті України після двох турів вони лишалися без набраних очок, а наступним їх суперником випало бути "Дніпру", який, навпаки, очок ще не втрачав.

І от, з перших секунд дніпропетровці взялися за те, аби продовжити свою серію (а заразом і серію свого суперника). Як і в перших двох турах, "Дніпро" знову зумів забити швидкий гол: атаку, яку розпочав Джуліано, а продовжив Зозуля, впевнено завершив Коноплянка.

Подальший розвиток подій лише довів, що успіх це не був випадковим. Господарі впевнено заволоділи ініціативою, тримаючи м’яча і не даючи "Металургові" створити абсолютно нічого. Ну, а за двадцять хвилин рахунок уже подвоїв той же Коноплянка, цього разу отримавши м’яча в штрафному майданчику від Матеуса.

На цьому гра вже трохи заспокоїлася. Рахунок дозволяв "Дніпрові" спокійно тримати м’яч та грати в своє задоволення, ну а "Металург"... "Металургові" відверто мало що вдавалося. Залишки інтриги могли бути остаточно вбиті на старті другого тайму, коли потужним ударом з кута штрафного забив Алієв. Але радість Олександра обірвала Наталя Рачинська, котра зафіксувала оффсайд в Зозулі, який, хоч сам і не брав участь в епізоді, але заважав воротареві.

Хай там як, а на гострі моменти друга половина видалася бідна, що було на руку господарям, які й довели гру до перемоги. "Дніпро" тримається в групі команд, які йдуть без втрат, до того ж, лишається останнім, хто всі свої перемоги здобув без проблем та нервів. На гру дніпропетровців приємно дивитися, і лишається лише з’ясувати, чи зможуть вони нарешті втримати таку форму на кілька місяців.

А от "Металургові" тепер не позаздриш: вже за тиждень їм приймати "Металіст", а перед ти ще їхати до далекої Норвегії. Інакше кажучи, криза в чемпіонаті має всі шанси затягнутися, адже суперник рівня "Челика" найближчим часом донеччанам навряд зустрінеться...

Коментарі ()