Головне

Прем'єр-ліга. "Дніпро" - "Таврія" 3:1. Глевкий перший млинець Лужного

15.07.2012 21:49 1334 0
Прем'єр-ліга. "Дніпро" - "Таврія" 3:1. Глевкий перший млинець Лужного

Перший млинець Олега Лужного у якості безпосередньо головного тренера виявився гливким. Його "Таврія", хоча і грала годину проти "Дніпра" у більшості, поступилася по грі.

Фахівець відразу після призначення почав перелаштовувати команду на свій лад. У Дніпропетровську у стартовому складі "Таврії", у порівнянні з останніми поєдинками минулого чемпіонату, відбулося чимало змін. Залишилися лише Любічіч, Шиндер, Назаренко, Буссаїді, Гомес і Калініченко. А це, як-не-як, половина.

Водночас, у "Дніпра" змін не було. Якщо подивитися на роботу клубу на трансферному ринку, то побачимо, що було лише два придбання. Точніше - оренда. Проте очікувати, що Рамос відразу випустить Одібе й Алієва, не доводилося. Тому і з'явилися всі перевірені. От тільки вийшли вони настільки мотивованими, що супернику позаздрити не можна було.

Дніпропетровці забили вже на 3-ій хвилині, після чого ще більше притиснули суперників до їхніх воріт. Гості з горем пополам відбивалися. Так тривало до середини тайму, коли, на попередню думку багатьох, стався переломний момент. Язик не повернеться назвати Коноплянку, якого визнали найкращим гравцем минулого чемпіонату, антигероєм зустрічі. Проте факт залишається фактом. Євген спочатку не забив пенальті, а потім отримав друге попередження за симуляцію. Рішення Серія Бойка суперечливе, та "Дніпро" мав продовжувати у меншості.

Всупереч очікуванням, "Дніпро" не знітився та продовжив грати у свій футбол, який, до речі, якісно відрізнявся від минулорічного. Тому не дивно, що на 57-ій хвилині Джуліано зробив дубль, а на 73-ій Дєнісов поставив крапку.

Точної статистики побачити не довелося, але, здається, "Таврія" лише одного разу за поєдинок влучила у ствір воріт Лаштувки. Це головою після подачі Назаренка прицільно у дальній кут пробив Фещук. Однак це ніяким чином не може применшити тотальну перевагу "Дніпра" протягом зустрічі Швидше, це можна списати на незіграність, адже Рамос дав Одібе й Алієву шанс влитися у новий колектив.

Підсумовуючи, можна сказати, що такого сильного "Дніпра" не доводилося бачити вже давненько. А порівнюючи їхню гру з "Динамо" та "Металістом", які відіграли вчора, можна навіть констатувати, що дніпропетровці виглядали набагато краще. Що стосується "Таврії", то у Лужного попереду ще дуже багато роботи, щоб здійснити поставлене завдання - вихід у єврокубки.

Коментарі ()