Головне

"Карпати" у Польщу прибули із запізненням через корки на трасі

23.06.2012 17:23 406 0

Львівські "Карпати" із пригодами добиралися на перший збірн у міжсезоння, що має початися у Польщі.

Про це розповів офіційний сайт львівського клубу.

Зі Львова на навчально-тренувальні збори "зелено-білі" вирушили о 10-ій годині ранку з заміської тренувальної бази в Брюховичах. Поїздка до україно-польського кордону тривала ледь менше години. Стільки ж часу "карпатівці" провели на пункті перетину кордону Краковець.

 Цікаво, що рівно на кордоні сонячну погоду, яка супроводжувала команду дорогою до Польщі, змінили темні хмари, блискавка та сильний дощ. Опади не припинялися протягом майже усієї мандрівки "Карпат" територією Польщі. І лише ближче до кінця подорожі крізь хмари визирнули перші промені "місцевого сонця".

Через корки на трасі (!), в які неодноразово потрапляв клубний автобус, 465 кілометрів між Львовом та Водзіслав-Шльонським футболісти подолали за одинадцять годин. До готелю команда прибула о 21:00 за київським часом. Нагадаємо, що в Польщі з Україною різниця в одну годину.

Оселилися "Карпати" в готелі "Амадеус", що на околиці міста. Одразу ж після поселення гравці повечеряли. Дехто з футболістів та спеціалістів тренерського штабу пішли на рецепцію дивитися матч Євро-2012 Німеччина – Греція. Інші цю гру переглядали в номерах, адже мандрівка виявилася тривалою і нелегкою.

Цікаво, що в Польщі (принаймні в тих містах, через які проїздив автобус з "Карпатами") такої атмосфери Єврочемпіонату, як у Львові, не відчувається. Чим далі від україно-польського кордону, тим менше помітно, що ця країна разом з нашою державою приймає чемпіонат Європи з футболу.

Якщо одразу після кордону ще можна було зустріти авто з польськими прапорцями, а з вікон будинків майоріли прапори різних країн-учасниць (італійський, німецький, французький), то з кожним наступним кілометром таких "атмосферних моментів" ставало дедалі менше. Втім, на місцевому телебаченні тема Єврофоруму висвітлюється не менше, аніж на батьківщині.

Однак Євро-2012 для "Карпат" наразі тема другого плану. Вже завтра зранку команда розпочне повноцінні тренування на зборах.

Коментарі ()