Головне

Кобахідзе: "Вже потрібно просто виконати свою роботу"

24.04.2012 14:45 405 0

"Арсенал" уже не залежатиме від результатів інших команд, потрібно просто виконувати свою роботу.

Про це в інтерв'ю прес-службі Прем'єр-ліги розповів грузинський легіонер "канонірів" Олександра Кобахідзе.

грі з "Карпатами" справа була за одним - за забитими м’ячами. Але у футболі не рідкість, коли атакує одна команда, а інша забиває. Коли пропускаєш один м’яч, важче стає сконцентруватися. Зовсім критичним стало наше положення, коли пропустили вдруге", - сказав він.

"Ставала під загрозу наша спільна мета, до якої ми йшли цілий сезон. На шляху до її виконання поєдинок з "Карпатами" був один з найбільш визначальних. Хоча не обійшлось і без частки везіння", - додав гравець.

За словами Кобахідзе, львів’яни заслуговують бути вище не на один-два рядки, а перебувати зовсім на іншому поверсі турнірної таблиці.

"Присутнє і невезіння, але ми всі знаємо і пам’ятаємо, як ця команда радувала зовсім нещодавно не лише своїх земляків, а і досить успішно виступала на європейській арені", - згадав футболіст.

"У нас зараз ситуація така, що, у разі двох перемог, ми посядемо місце не нижче 5-го. Коли не залежиш від результатів інших команд, уже не потрібно шукати виправдання, оглядатись, а просто виконувати свою роботу", - підсумував він.

Коментарі ()