Головне

Палкін: Ми створимо робочу групу по організації об'єднаного кубку України та Росії

17.04.2012 19:16 410 0

У найближчому мабутньому, хоч поки конкретні дати і невідомі, клуби Росії та України можуть почати виступи в спільному Кубку країн.

Про це повідомив генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін, повідомляє офіційний сайт "гірників".

"Конкретні кроки - це питання робочої групи, яка буде створена. Головне - те, що ми отримали позитивну відповідь від клубів, які потенційно могли б брати участь в подібному змаганні", - почав він.

"Наступний крок - створення робочої групи і розгляд питань, про які ви говорите. І тільки після цього можна про щось говорити. Начебто зелене світло у нас спалахнуло. На наступному етапі ми створюємо робочу групу і будемо дивитися, наскільки далеко просунемося", - продовжив Палкін.

За його словами, ніхто не каже, коли це буде і що це відбудеться в сезонах - 2012/13 або 2013/14.

"У нас є така ідея. Чим раніше, тим краще. Природно, питання календаря - один з головних, який має вирішувати робоча група. Якщо вона його вирішить, визначивши день, ніхто цей день міняти або переносити не може", - вважає він.

"Коло клубів, які грунтовно підтримують таку ініціативу? Це питання формули самого змагання. Не хотів би сьогодні говорити про якісь імена. Спочатку двері відкриті для всіх, і обговорювати це, мені здається, повинні всі. А яку формулу знайдуть - це вже інша справа. Потім даний проект необхідно спільно представляти громадськості. До цього, мені здається, називати імена передчасно". - резюмував Палкін.

Коментарі ()