Головне

Харківський медіа-центр завершать до 11 травня

14.04.2012 13:31 290 0

Центр для роботи журналістів під час Євро-2012 у Харкові буде завершено до середини травня.

Про це розповів координатор проекту від заводу ім. Фрунзе В’ячеслав Пустоваров, повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

За словами фахівця, оздоблювальні та підготовчі роботи в приміщенні медіа-центру завершать до травневих свят.

"Технічне містечко повністю оснащено всіма комунікаціями і зовнішнім освітленням. До вул. Кремлівської прокладено окрему гілку каналізації. Це дасть змогу встановити на вулиці біля медіа-центру не біотуалети, а стаціонарні вузли", - сказав Пустоваров.

"Сам центр на сьогодні практично готовий, залишилися незначні штрихи. За графіком 11 травня УЄФА завозить меблі, і нам залишиться розставити їх згідно із затвердженим планувальним рішенням. Крім того, потрібно зробити розведення до робочих місць і прокласти IT-мережі", – зазначив координатор проекту.

На прилеглій до медіа-центру території вже змонтували і зібрали двоярусний центр телерадіотрансляції, який забезпечуватиме телеоператорів сигналом. Тут будуть розташовуватися вузли посилення й антенні установки. Біля зони роботи журналістів також встановлять два резервних дизель-генератори, які забезпечуватимуть автономне енергопостачання в разі збою живлення.

Коментарі ()