Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Ворскла" 3:0. Чергова невдача Павлова

14.04.2012 21:32 1243 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Ворскла" 3:0. Чергова невдача Павлова

Київське "Динамо" здобуло чергові три очки. Після поразки від "Шахтаря" у минулому турі кияни відігралися на "Ворсклі" Миколи Павлова. Незважаючи на непоганий футбол, полтавський колектив не зміг перервати свою безвиграшну серію, яка вже нараховує аж чотири матчі.

І не сказати, що кияни в першій половині гри виглядали краще за суперника. Звичайно, на правах господаря і фаворита команда Сьоміна, без самого Сьоміна, який, нагадаємо відбуває дискваліфікацію і за грою своїх гравців спостерігав із трибуни, більше володіла ініціативою. Але полтавчани постійно намагалися щось вигадати в атаці і не відсиджувались біля власних воріт. Хоча, теоретично, нічия для "Ворскли" сьогодні була б більш, ніж позитивним результатом.

Однак під саму завісу першої половини гри гол у ворота "Ворскли" забив Артем Мілевський, який після двох матчів на лаві запасних сьогодні в прямому і переносному значенні "пахава" поле "Олімпійсокго". І навіть той факт, що цей гол був забитий із положення поза грою, ніяким чином не вплинув на підсумковий результат зустрічі. В другому таймі за вказівкою головного тренера "Динамо" на поле вийшов Корреа і Шевченко, і події почали розортатися за зовсім іншим сценарієм, ніж у таймі першому.

Спочатку Шева по флангу протягнув м'яч і віддав його на вільного Корреа, якому нічого не залишалось, крім як розстріляти порожні ворота. А через десять хвилин сам відзначився першим забитим м'ячем на оновленому "Олімпійському". Доречі, асистував Шевченку ніхто інший, як Мілевський.

І три пропущені м'ячі - це не такий і поганий результат для Миколи Павлова, адже кияни настільки зловили кураж в середині другого тайму, що створювали момент за моментом біля воріт Долганського, однак всім відома "фірмова" "динамівська" реалізація і впевнена гра голкіпера гостей, не дозволила киянам збільшити рахунок.

Полтавчани ж продовжували намагатися атакувати, небезпечно пробивали по воротах Будник та Ребенок, ще на початку тайму з лінії воріт "Динамо" вибивав м'яч Алмейда, але нічого не поробиш - клас є клас. Кияни сьогодні були сильніші, і Павлов, який до цього жодного разу не зміг обіграти "Динамо" в Києві, має почекати до наступного сезону. Як, впринципі, і з Лігою Європи, за яку в цьому сезоні "Ворсклі" зачепитися майже неможливо.

Коментарі ()