Головне

Прем'єр-ліга. "Металіст" - "Кривбас" 1:1. Генеральна репетиція чи невпевненість?

01.04.2012 22:30 905 0
Прем'єр-ліга. "Металіст" - "Кривбас" 1:1. Генеральна репетиція чи невпевненість?

Мабуть, основною інтригою перед матчем був саме склад "Металісту", адже у Лісабоні команда втратила двох центральних захисників і Маркевичу потрібно було награвати резервних гравців. І після оголошення складів деяким могло здатися, що у четвер ми побачимо нову зв’язку, навіть, вже з символічною назвою "Б&Б" : Березовчук і Барвінко.

Проте це не так. З першим все зрозуміло – це вже бувалий гравець, пройшов з Мироном Богдановичем залізні і мідні труби,а ось іншого вболівальники харківського клубу ще не бачили, це був дебют Дениса у складі основної команди. І, як ми з вами бачили, досить непоганий як для 18-ти річного хлопця. Але проти "Спортингу" він не допоможе, адже не був заявлений на початку сезону.

Сама гра почалася досить активно, а особливо з боку "Металіста". Вже на 2-й хвилині Марлос марнує непоганий момент, пробивши с 8 метрів вище воріт. Майже відразу мав шанс і Сергій Валяєв, який до речі зіграв 200-й матч за "жовто-синіх". Але м’яч, як зачарований, не хотів залітати до воріт Бойка. І тут спрацювала та ж сама приказка про "Не забиваєш ти…". Кутовий, Єслінек б’є головою в отвір воріт, Горяїнов відбив, але вже після другого добивання того ж таки Єслінека шкіряний від ноги Федорчука залітає у ворота. 0:1 на табло, і це вже привід для хвилювань, адже друга поспіль поразка у чемпіонаті України могла бути у єдиних представників УПЛ на євроарені.

Звичайно ж після голу почалися очікувані швидкості від гравців "Металісту", втім у переважній більшості випадків такі рейди навіть не закінчувалися ударами. Але господарі не складали рук і билися, билися і ще раз билися.

В другому таймі знову домінували харків’яни. І на 64-й хвилині Марко таки заробляє пенальті й береться його бити. "Навіщо?", - запитають вже потім вболівальники, але Девіч хотів реабілітуватися і певно в деякій мірі перегорів. Повтору матчу з "Олімпіакосом" не відбулося. Не забили господарів два голи наприкінці поєдинку, але один таки залетів. Від Марлоса з подачі новачка Барвінка. Після голу психологічно окрилені, але фізично знесилені гравці "Металіста" понеслись вперед, проте захист криворіжців відпрацював надійно.

В цілому матч вийшов непоганий. Була і битва, і моменти, і голи, і навіть нереалізоване пенальті. Але ж всім нам відомо, де подумки були гравці "Металіста", які гарно знають, що "бронза" від них не втече, а справжня "різня" їх чекає вже в четвер, на яку потрібно зберегти сили. А отже "jeu continue"… Любіть футбол.

Коментарі ()