Головне

Крістальдо: "Металіст" має всі шанси, аби пройти "Спортинг"

28.03.2012 22:03 398 0

Португальські вболівальники дарма чекають успіху від "Спортинга" у протистоянні з "Металістом" в Лізі Європи.

Принаймні, на це сподівається форвард української команди Джонатан Крістальдо.

"Зігравши фантастичний матч з "Олімпіакосом", ми готові до всього. У Греції "Металіст" проявив справжній характер команди-переможця, що підкреслює не тільки клас нашої команди, але і її волю до перемоги", - почав він.

"Чвертьфінал? Уже зараз в Харкові відчувається підвищений інтерес: українські ЗМІ акцентують увагу на "Металісті", а на матчі-відповіді, який відбудеться у нас вдома, очікується аншлаг Для того, щоб порадувати наших уболівальників позитивним підсумком двоматчевого протистояння, потрібно на максимальному рівні провести перший матч", - переконаний аргентинець.

"Ми не зовсім вдало розпочали другу частину чемпіонату, що ускладнює завдання боротьби за Лігу Чемпіонів. Але перед командою поставлено завдання демонструвати свій, атакувальний футбол як на євроарені, так і у внутрішній першості. Втім, "Металіст" має всі шанси для проходу далі. Нас підтримують вболівальники, президент клубу, вселяє впевненість і Мирон Маркевич", - додав він.

Кірстальдо вважає, що робота такого колективу, старання "великої родини" не пройдуть безслідно - "Металісту" під силу продовжувати дивувати Європу, пише terrikon.com.

Коментарі ()