Головне

Ліга Чемпіонів. "Марсель" - "Баварія" 0:2. Мюнхенці йдуть до мрії. ВІДЕО

28.03.2012 23:45 765 0
Ліга Чемпіонів. "Марсель" - "Баварія" 0:2. Мюнхенці йдуть до мрії. ВІДЕО

"Баварія", звичайно, була фаворитом чвертьфінальної дуелі з "Марселем". Тут і сили у певному сенсі нерівні, і кризу французів варто пригадати. Так, у Лізі Чемпіонів підопічні Дешама вибили в 1/8 фіналу "Інтернаціонале". Щоправда, у тих також криза. Проте у чемпіонаті своєї країни "провансальці" не знають перемог аж із січня! Вісім матчів без перемог. Вражає, чи не так? І ні про яке потрапляння до ЛЧ у наступному сезоні вже не йде мова.

У "Баварії" у чемпіонаті все гаразд. Була гостьова поразка від "Байєра", та то все ж робочі моменти - неможливо весь час тільки перемагати. Однак це не дає мюнхенцям наздогнати дортмундську "Боруссію". Відстань у п'ять очок робить фаворитом у чемпіонській гонці саме "жовто-чорних". Натомість у Лізі Чемпіонів підопічні Хайнкеса грають з подвійним настроєм. Уже рукою подати до фіналу, який, нагадаємо, відбудеться на "Альянц Арені" - клубному стадіоні команди.

Описувати гру на "Велодромі" важкувато. По-перше, моментів у команд за весь матч було лише кілька. По-друге, сума порушень з боку обох команд вражає - 35 на двох. Тобто арбітру доводилося зупиняти гру майже кожну другу хвилину. Ну і карток він роздав аж сім. Тому гри як такої не вийшло.

Невідомо, який би розвиток отримала зустріч, якби Ремі на 7-ій хвилині таки влучив з кількох метрів після подачі з кутового та сейву Нойєра. Під завісу тайму той же Ремі влучив у ствір, але у цьому епізоді воротар впорався. Було ще кілька спроб у другому таймі. Проте і вони завершилися після другого голу. Коли треба було відігруватися, підопічні Дешама виглядали беззубими.

Німецькому клубу багато у чому допоміг гол у роздягальню. У другій половині їм достатньо було уважно відіграти в обороні. Мюнхенці це виконали. А у середині таймі ще й Роббен разом з Мюллером організували друге взяття воріт. Приємно, що доклав свої зусилля до перемоги й Анатолій Тимощук, який з'явився у другому таймі.

Загалом, "Баварія" може вже готуватися до півфінальної дуелі з мадридським "Реалом". "Марселю" ж розраховувати на успішний підсумок зустрічі у Мюнхені не доводиться. Занадто слабко виглядають французи останнім часом.

Коментарі ()