Головне

Рамос: "Соромно мати в Україні таке суддівство!"

11.03.2012 10:22 633 0

Хуанде Рамос був категорично незадоволений арбітражем у поєдинку "Дніпро"- "Ворскла".

Про це головний тренер "дніпрян" заявив на післяматчевій прес-конференції, пише прес-служба дніпропетровців.

"Ми отримали очко у матчі, до якого підходили з багатьма проблемами. Багато футболістів не могли грати. Ті хлопці, які вийшли на поле, віддалися повністю, намагалися виконати всі вимоги й інструкції. Коли ми вийшли вперед, команда відчула себе впевненіше, виглядала краще", - сказав він.

"Незрозумілим чином арбітр у першому таймі показав нам цілий ряд карток, а "Ворсклі" - взагалі жодної. Незрозуміло! І якимось чином постійно нас арбітр обмежував у наших діях. Все це вилилося у призначення пенальті. Будь-яким способом він повинен був зрівняти матч!" - додав тренер.

За словами Рамоса, крім того, арбітр вилучив футболіста "Дніпра", і господарі залишилися у меншості.

"Наші хлопці доклали величезних зусиль і взяли одне очко.  Зрозуміло, що з таким арбітражем неможливо грати у футбол. Такий арбітраж постійно вбиває команду. Постійно нам показують картки без всякої на те причини", - вважає він.

"Ви бачили, як вилучили Мандзюка? Його схопили за шию - і його ж вигнали! Хто винен: Мандзюк або арбітр? Соромно мати в Україні таке суддівство! Соромно! А ми це терпимо: добре, з'їли, проїхали. Досить щотижня терпіти одне і те ж!" - підсумував фахівець.

Коментарі ()