Головне

Кварцяний вважає, що гравці "Волині" поки не перебудувалися

05.03.2012 22:12 357 0

Анатолій Дем'яненко поки не зміг кардинально змінити манеру гри "Волині", котру прививав підопічним Віталй Кварцяний.

Про це у програмі "Профутбол" заявив сам одіозний екс-тренер "Волині", оцінивши переможний матч з "Олександрією".

"Я вболівав за луцьку команду. Якби програли, були б проблеми в турнірній таблиці, тому що і "Зоря" виграла, і "Карпати" все одно наберуть свої очки", - почав він.

"Говорили, що при Дем'яненко гра команди зміниться ... Я його вітаю з перемогою, але, чесно кажучи, я побачив саме стрижневі атаки, - це те, що ми награвали колись. Я думаю, що футболісти це пам'ятали і поки не перебудувалися. А так, і позитивний розвиток, і інша манера гри команди, - все може бути", - зазначив фахівець.

"Пищур сказав про мене, що іноді на тренуваннях ми простоювали. Він у грі іноді простоював, що ж про тренування-то говорити. Чи немає образ? Ні в якій мірі. Я їх всіх сьогодні, можу сказати, поважаю більше, ніж тоді, бо тоді була напруга, був потрібний результат", - визнав Кварцяний.

"Євген Павлов? Я б поки не сказав, що він дуже забивний. Він буде забивати і буде грати. Якщо не буде піжонити - вийде на пристойний рівень. Він метушиться на поле поки що. Все просто! Не треба вигадувати", - цитує тренера ua-football.com.

Коментарі ()