Головне

ФК "Карпати" про поразку від "Зорі": Нам невимовно соромно за цей жах

05.03.2012 15:11 281 0

Тренери га гравці "Карпат" вибачилися перед своїми вболівальниками за розгромну поразку від луганської "Зорі".

Про це йдеться у зверненні, опублікованому на офіційному сайті львів'ян.

"Своєю безвольною поразкою у матчі проти "Зорі" у Луганську ми вписали одну з найбільш ганебних сторінок в історію нашого клубу. Уся команда це чітко усвідомлює, як і те, що цим результатом, своїм відношенням і грою ми зганьбили клуб, регіон, підвели наших уболівальників. Нам невимовно соромно за той жах, який вам довелося пережити.

Хочемо вибачитися перед всіма нашими вболівальниками. Окремо ми хочемо попросити пробачення у сотні наших найвідданіших фанатів, які за власні гроші поїхали через всю країну до Луганська спеціально, щоб підтримати команду безпосередньо з трибун стадіону.

Поразка з таким рахунком є принизливою і її тяжко прийняти. Але, на жаль, вже нічого змінити не можна. Ми можемо лише вибачитися і повернутися у наступному матчі з новими силами та бажанням перемагати і спокутувати свою провину.

Ми розуміємо ваше розчарування, розуміємо ваш гнів. Однак нам життєво необхідна ваша підтримка, аби вийти з цієї ями і знову чесно дивитись у ваші очі. Адже без вас ми нічого не варті.

Хочемо запевнити, що вже в найближчих іграх ми зробимо все, аби своєю грою довести, що нинішні «Карпати» – це команда, яка вміє грати у видовищний футбол і спроможна вирішувати поставлені перед нею завдання. Сьогодні ми опускаємо голови, але ніколи не опустимо рук", - зазначається у зверненні.

Підписалися під цими словами головний тренер ФК "Карпати" Володимир Шаран, капітан команди Андрій Ткачук і гравці команди "Карпати".

Коментарі ()