Головне

Сімовіч: Зроблю все, щоб заграти в "Динамо"

01.03.2012 23:04 344 0

Контракт із київським "Динамо" для 25-річного чорногорця Янко Сімовіча - шанс вийти на зовсім новий рівень гри, тому він буде битися за клуб у кожному матчі.

Про це новачок столичного клубу заявив у першому інтерв'ю в якості гравця нової команди клубним медіа.

"Я дуже щасливий, підписавши контракт з таким великим клубом. Вдячний керівництву за те, що пішли мені назустріч, і надали можливість виступати за київське "Динамо", - почав він.

"Народився я в містечку Беране, де і почав займатися футболом. У місцевій команді закінчив дитячо-юнацьку футбольну школу. Надалі виступав за "Беране", сербський ОФК, а останні чотири сезони захищав кольори "Могрена" з Будви. У минулому сезоні в складі команди виступав у фіналі Кубка Чорногорії. На жаль, в серії пенальті ми поступилися "Рудару", - розповів Янко про себе.

"Все відбулося завдяки моєму агенту Радославу Булічу, який вів переговори з керівництвом "Динамо". Мене запросили на перегляд до Ізраїлю, де проводила збори команда. Починаючи з 24 лютого, я тренувався разом з "Динамо" і взяв участь в товариському матчі з "Маккабі" з Хайфи. Судячи з усього, мені вдалося справити сприятливе враження, і по поверненню в Київ було прийнято рішення про підписання контракту", - продовжив футболіст.

Він встиг помітити, що на відміну від чорногорського футболу, у "Динамо" більше уваги приділяється фізичним навантаженням і тактичній підготовці.

"За ті дні, що я знаходився в команді, відзначив для себе сприятливу атмосферу всередині колективу. Також встиг оцінити високий клас захисників "Динамо", з якими мені доведеться боротися за місце в основному складі. Але я буду робити все, що від мене залежить, щоб грати в першій команді "Динамо", - наголосив він.

"Враховуючи мій зріст (195 см), дуже впевнено почуваю себе у боротьбі на "другому поверсі". З того, що необхідно вдосконалювати, - це гра лівою ногою. Також мені знадобиться час, щоб вникнути в тактичні схеми гри команди", - оцінив він свої сильні та слабкі сторони.

"Починаючи з дитячо-юнацьких команд, я завжди виступав на позиції правого центрального захисника. Саме на ній я хочу грати в "Динамо". Втім, останнє слово за тренером - де він поставить мене, там і буду намагатися проявити свої найкращі якості", - обіцяє Сімовіч.

Балканець вважає, що "Динамо" (Київ) - клуб з великими традиціями, знає про те, що кияни - постійний учасник єврокубків.

"Сподіваюся, що я не загубився в новій для себе команді і внесу свою лепту в її майбутні успіхи. Номер? Спочатку хотів взяти № 5, але він в команді зайнятий Вукоєвічем. Тому мій вибір зупинився на № 15", - закінчив він.

Коментарі ()