Головне

Едуардо: Буду розповідати дітям про свій гол "Арсеналу"

26.02.2012 12:16 402 0

Виступи за лондонський "Арсенал" та гра проти нього залишаються незабутніми моментами в житті форварда "Шахтаря" Едуардо да Сілви.

Про це та про теперішню кризу англійського клубу сам хорватський бразилець розповів газеті The Independent.

"У деяких людей просто немає терпіння, вони думають, що повинні вигравати постійно. Але не можна щороку завойовувати золоті або срібні медалі, тому я не думаю, що 5 місце "Арсеналу" в поточному чемпіонаті - так уже й погано", - зазначив він.

"Арсен Венгер створив "Арсенал", і "Арсенал" зробив ім'я Арсену Венгеру. Якщо він піде, я сумніваюся, що комусь вдасться підтримувати гру "Арсеналу" на такому ж рівні. Я багато чому навчився у Венгера, причому не тільки у футболі", - сказав він.

"Наприклад, як бути професіоналом, як справлятися з тиском і як адаптуватися до життя в Англії. Адже я перейшов в "Арсенал" з загребського "Динамо", де все було тихо. І раптом тебе скрізь підстерігають фотографи, навіть якщо ти просто збираєшся на тренування", - згадує він.

Едуардо позитивно оцінює своє повернення на поле після травм в "Арсеналі".

"Після того, як я отримав ту важку травму, у мене вилетіли 10 місяців, а потім ще цілий рік мав проблеми з м'язами. Але зараз я обходжуся без ушкоджень". - радіє форвард.

"Це було так емоційно, коли я забив "Арсеналу" за "Шахтар", а англійські вболівальники відреагували позитивно. Буду своїм дітям про це розповідати", - цитує Едуардо terrikon.com.

Коментарі ()