Головне

Едуардо: "Шахтар" просто особлива команда

02.02.2012 15:34 307 0

Донецький "Шахтар" подарував Едуардо можливість продовжити виступати на високому рівні, за що форвард вдячний клубові.

Про це сам нападник заявив у відеожурналі турніру Копа дель Сол, пише сайт "гірників".

"Я думаю, що найголовніше для нас на даний момент - знайти оптимальну форму перед стартом другої половини сезону, а також добре проявити себе в матчах турніру". - почав він.

"В Україні дуже добре. Спокійно. У нас дуже хороша команда, інфраструктура одна з кращих в Європі. Все, що необхідно робити - просто зосередитися на тренуваннях і матчах. Це моє життя. Коли у мене є трохи вільного часу, я проводжу його з родиною - сином, дочкою та дружиною", - розповів нападник.

"Шахтар" - просто особлива команда. Протягом останніх п'яти років клуб значно зміцнив свої позиції в Європі. У першу чергу, цьому посприяла перемога в Кубку УЄФА. А особлива наша команда тим, що всі футболісти прагнуть грати на рівні "Арсеналу", "Барселони" та інших світових грандів", - вважає Едуардо.

На його думку, донеччани - найкращий клуб в Україні і показують видовищний футбол, що сприяє прогресу колективу і в Лізі Чемпіонів - наприклад, в минулому році грали вже в чвертьфіналі турніру.

"Завдання? Я хочу зробити "дубль" - виграти чемпіонат і завоювати Кубок України разом з "Шахтарем". І, звичайно ж, вдало виступити на Євро-2012 у складі збірної Хорватії", - зізнався він.

"У "Арсеналі" в мене дійсно був важкий період. Я був вкрай засмучений травмами, але твердо вирішив витратити стільки часу на відновлення, скільки було необхідно для повернення в команду. Згодом я зміг продовжити виступи в "Шахтарі" та збірної Хорватії", - резюмував він.

 

 

Коментарі ()