Головне

Заяєв повернувся до "Таврії"

23.12.2011 08:33 617 0

Наставник "Таврії", з яким вона здобула "золото" першого чемпіонату України у 1992 році, знову буде працювати у кримському клубі.

Про чергове повернення Анатолій Заяєва до Сімферополя повідомляє клубна прес-служба.

"Це дуже шанована людина в Криму, та й взагалі в українському футболі. Я вже домовився про те, щоб Анатолій Миколайович очолив департамент з дитячо-юнацького футболу в "Таврії", - сказав спортивний директор клубу Дмитро Селюк.

"Я вже розмовляв із засновником на цю тему і, з настанням нового року, це питання буде закрито. Я вважаю, що такими знаннями, таким досвідом і такими людськими якостями і енергетикою не можна розкидатися", - зазначив він.

Сам Заяєв заявив, що мріяв займатися дитячим футболом, бо вже 7 років, як покинув "Таврію" і за цей час в основному складі не те, що жодного сімферопольця, а й жодного вихованця кримського футболу немає.

"Коли в 2001 році я повернувся в "Таврію", я якраз і займався тим, щоб у команді були кримські гравці, я їх дуже багато знайшов. Зараз я відкриваю свій музей і там буде розказано все, що мені вдалося за той час, що я віддав "Таврії", - розповів він.

"Я весь час критикував Сергія Куніцина і, почувши, що ви мене запросили на роботу в "Таврію", він напевно буде заперечувати. Але мене це не дивує. Я, не соромлячись, завжди про це кажу, що багато випадкових людей у ​​клубі", - додав Заяєв.

Коментарі ()