Головне

Вже в четвер з "Арсенала" знімуть очки?

22.11.2011 14:07 339 0

Київський "Арсенал" не поспішає розлучатися з мільйоном доларів, який він повинен заплатити тренеру Заварову за незаконне звільнення з посади наставника команди.

Нагадаємо, спортивний арбітражний суд Лозанни задовольнив позов Заварова до власника "Арсенала" Вадима Рабіновича, визнавши що тренер в січні 2010 р. був звільнений незаконно, і постановив виплатити йому компенсацію в $ 1 млн плюс відсотки - 5%.

"Арсенал" спочатку повинен був розрахуватися до 2-го листопада, потім (вже за рішенням КДК ФФУ) - до 21-го листопада. Останній термін вийшов вчора.

Як розповів віце-президент "Арсенала" Віктор Головко, гроші Заварову дійсно досі не сплачені: "Зараз у Києві немає президента клубу. Він з'явиться, і все повинно вирішитися. Це не в моїй компетенції, але, наскільки я знаю, гроші не сплачено", - зізнався Головко.

Прокоментував ситуацію і глава Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу (КДК ФФУ) Стефан Решко. За його словами, якщо "Арсенал" дійсно не розрахувався із Заваровим, то вже в четвер на засіданні комітету до клубу можуть бути застосовані санкції. Стефан Михайлович не став уточнювати, у чому саме вони будуть виражатися, але резонно припустити, що це може бути зняття очок. Адже грошовий штраф на "Арсенал" вже накладали, пише LB.ua.

Коментарі ()