Головне

Чигринський: Може, 11 голів заб'ємо німцям

11.11.2011 19:32 405 0

Майбутні поєдинки збірної України простими точно не будуть - хіба що на їх перебіг вплинуть нефутбольні фактори, наприклад, магія чисел.

Про це заявив прес-службі "Шахтаря" Дмитро Чигринський, котрий розповів про своє поновлення і поділився очікуваннями від ігор національної команди.

"З кожним днем все більше часу проводжу на полі. Під час триденного відпочинку у мене було по два тренування. Працював як на полі, так і в залі: крутив велосипед, проходив терапію, плавав в басейні, виконував спеціальні вправи і так далі. Тобто прогрес відчувається. Почав трохи працювати з м'ячем. Думаю, моє повернення до загальної групи відбудеться в найближчі дні", - повідомив він.

"Якщо все складеться за часом, то почну з "молодіжки", а там далі, звичайно, буду дивитися матч Туреччина - Хорватія. Як мінімум перший тайм, оскільки потім буде грати наша команда ... Загалом, постараюся подивитися все в режимі "онлайн". Для збірної України матч проти Німеччини стане багато в чому визначальним", - розповів він про плани на вечір.

"Навіть якщо є кадрові втрати, мотивації у наших хлопців достатньо: сильна збірна Німеччини, відкриття стадіону і так далі. Чи є незвичайним сьогоднішній день - 11.11.11? Та ні, нумерологія - це, звичайно, цікаво. Але я до сьогоднішнього дня якось по-особливому не ставлюся і не готувався. Може бути, він стане особливим для нашої збірної. Може бути, 11 заб'ємо німцям. Тоді буде круто", - посміхаючись, промовив Чигринський

Коментарі ()