Головне

Азаров сьогодні вболіватиме за збірну України

11.11.2011 19:08 526 0

Прем’єр-міністр України Микола Азаров сьогодні збирається вболівати за збірну України під час товариської зустрічі зі збірною Німеччини.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, відповідаючи на запитання одного з користувачів відносно того, що спекулянти продавали квитки на цей матч значно дорожче, ніж було заявлено.

"Я обов'язково буду сьогодні на стадіоні "Олімпійський" і буду вболівати за нашу збірну. Я дуже хочу, щоб перший матч на цьому стадіоні, в який ми вклали багато сил і засобів нашої збірної, був виграний", - зазначив Азаров.

Він також додав, що в молоді роки вистоював величезні черги, щоб потрапити на хороший спектакль у Москві і біля входу в театр зустрічав спекулянтів, які продавали квитки в 5-6 разів дорожче.

"Мене це також обурювало, як і вас. Не так давно у Відні мені дуже захотілося відвідати Віденський театр опери та балету. У касах квитків не було, а біля входу з рук спекулянти продавали за завищеними цінами квитки", - пише він.

"Я навів цей приклад для чого? Понад 40 років минуло, але не тільки в Києві, а й у Москві і Відні побутують однакові порядки, це, напевно, загальна проблема. Давайте разом думати, як з цим боротися", - цитує Азарова unn.com.ua.

Коментарі ()