Головне

Десять гравців "Дніпра" відправилися у збірні

07.11.2011 21:31 486 0

Відгулявши один вихідний після перемоги над "Арсеналом", футболісти "Дніпра" приступили до тренувань на клубній базі у Придніпровську.

Працювати у найближчі дні команда буде в усіченому складі, тому як традиційно цілий ряд гравців відправився в свої збірні, пише прес-служба клубу.

До збірної України, яка проведе перші матчі на стадіонах у Києві та Львові проти відповідно Німеччини й Австрії, викликані Євген Коноплянка, Віталій Мандзюк і Руслан Ротань.

Дебютний виклик в українську "молодіжку" на матчі кваліфікації Євро-2013 з Фінляндією та Литвою отримав Руслан Бабенко. Разом з ним у відрядження вирушив і більш досвідчений Євген Шахов.

Чех Ян Лаштувка і хорват Нікола Калініч у складі своїх команд будуть вирішувати завдання виходу на Євро-2012 у стикових поєдинках відповідно проти Чорногорії та Туреччини. Віталій Дєнісов разом зі збірною Узбекистану у межах відбору на ЧС-2014 зіграє з КНДР і Таджикистаном.

Дерек Боатенг і Самуель Інкум вирушили у розташування збірної Гани, яка у Парижі проведе матчі з Сенегалом та Кот-д'Івуаром.

Коментарі ()