Головне

Фанати "Динамо" обіцяють, що Суркіс відповість за свинство по відношенню до уболівальників

07.11.2011 11:08 593 0

Фанати київського "Динамо", які не зуміли потрапити на гру 16 туру чемпіонату України з "Металістом", обіцяють помститися керівництву столичного клубу за таке ставлення до власних уболівальників.

Нагадаємо, що більшість уболівальників не зуміли потрапити на цю гру, оскільки не було відправлено офіційної заявки на організацію гостьового сектора.

"Ми дуже розлючені цією ситуацією. Сотні людей на свої гроші і у власний час приїхали підтримати команду, багато хто з ультрас прилетів в Харків прямо зі Стамбулу, де уболівали за клуб в матчі з "Бешикташем". І тут ми дізнаємося, що через якогось бюрократа нас не пустять на матч. Чому пан Ржечицький, що курирує ці питання в структурі ФК "Динамо Київ", не відправив заявку - це вже питання до нього, просто нам ще раз демонструють, що клубу не потрібні його найбільш віддані прихильники.

Гарантую, що ми, в свою чергу, не залишимося в боргу і знайдемо можливість адекватно відповісти керівництву клубу на таке свинське ставлення до нас, - заявив в коментарі "Український тиждень" представник фанатів Тарас Кузьменко.

Коментарі ()