Головне

Красніков розповів про трансферні плани "Металіста"

05.11.2011 12:30 336 0

Харківський "Металіст" не збирається зупинятися на шляху до лідерства в українському футболі, а тому оновлення складу неминуче.

Про це заявив спортивний директор "Металіста" Євген Красніков.

"Марлос? Ми виявляємо до нього інтерес", - визнав він.

"Щодо того, чи хочемо викупити права на Торсільері - це клубні питання і все залежатиме від його вартості", - повідомив Красніков.

У відповідь на питання щодо інтересу до Безуса з "Ворскли" Красніков зазначив, що клуб стежить за всіма українцями, які його можуть підсилити, але їх мало.

"У цьому велика проблема. Хочемо, щоб у нас було більше українських футболістів, але їх, на жаль, немає. Дивіться, яку групу ми відпустили: Курилов, Ребенок, Селін, Антонов, Олійник, Шарпар", - каже він.

"Це говорить про те, що рівень "Металіста" зростає. І хлопці ці дуже пристойно грають. Вони в своїх клубах розкрилися. А ми шукаємо посилення, і це дуже важко", - наголосив він.

За словами Краснікова, селекція клубу щороку з акцентом на українських футболістів, просто ті українці, що цікавлять, взагалі не продаються.

"А шукати якихось зірок - це дуже складно. Будемо робити ставку на свою академію. У нас хороша академія, але, звичайно, якщо з'явиться який-небудь цікавий варіант, то візьмемо", - пообіцяв він.

"З'явився Нойштедтер? Він не зараз з'явився, а більше ніж рік тому. Він входить в наші інтереси, але як складеться", - цитє Краснікова faeri.ru.

Коментарі ()