Головне

Кривцов: "Оболонь" - незручний суперник для грандів

04.11.2011 20:21 384 0

Київська "Оболонь" минулого року була значно сильніше за себе взірця цього сезону, але невдачі зараз не гарантують, що вона залишиться аутсайдером до кінця чемпіонату 2011/12 років.

Таким чином захисник "Шахтаря" Сергій Кривцов прокоментував майбутній поєдинок першості.

"Більше мотивації, напевно, буде - кожен футболіст захоче довести, що гідний місця в основі команди. Навіть ті, хто знаходився в резерві, постараються проявити себе. Тим більше що суперником на найближчий матч у них буде "Шахтар", - почав він..

"Вони продали кількох футболістів в інші клуби, а з нових виконавців нікого особливо не підписували. Бути може, їм і не вистачило свіжої крові. Можливо, є і якісь інші причини, але їх внутрішніх течій я вже не знаю", - продовжив він.

"Що пригадується? Напевно, все ж поразки. Це був дуже незручний суперник для грандів в минулому сезоні", - згадує Кривцов.

На його думку, в тих матчах киянам вдавалося досягти позитивного результату за рахунок бажання.

"Не можна сказати, щоб вони контролювали гру, але дуже старалися, буквально кістьми лягали під м'яч - за рахунок цього, напевно, і домагалися позитивного результату", - каже він.

"Цілком може бути, що в другому колі для них все зміниться. Можливо, в зимове міжсезоння вони підсилять склад, здійснять кілька трансферів, подивимося", - закінчив центрбек.

Коментарі ()