Головне

Григорчук: Показали футбол неналежної якості, примітивно і нецікаво

31.10.2011 20:58 398 0

Попри перемогу над "Оболонню" "Чорноморець" не продемонстрував футбол високого рівня, але команді пощастило - новий варіант захисту не припустися серйозних помилок, а Діденку вдався диво-гол.

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив головний тренер "моряків" Роман Григорчук, пише сайт одеського клубу.

"Емоції позитивні, виконали головне завдання - набрали три очки. Ми не можемо говорити, що нас розчарували наші дії на поле і гра в цілому, це буде вже занадто. Дуже раді тому, що здобули сьогодні перемогу, при цьому розуміючи, що показали футбол неналежної якості", - зізнався він.

"З боку це виглядало дуже примітивно і не цікаво. Окрасою сьогоднішнього матчу був гол Діденко, такий, маленький шедевр. Приємно, що це зробив наш гравець", - додав Григорчук.

На його думку, будь-яка людина, яка бачила футбол по телевізору, зрозуміла, що Діденко бив, тренер не уявляє собі того, хто може подумати, що це була передача.

"Як зіграв захист? У нас сьогодні була нова пара центральних захисників, Ви напевно це маєте на увазі. Були невеликі огріхи, але в цілому, я задоволений їх грою. У деяких моментах, вони зіграли навіть з невеликим запасом. Від них необхідно починати атаки, на початку атаки вони повинні притримати м'яч, направити атаку, саме цього їм і не вистачило", - вважає Григорчук.

"Моенти, що вимагають покращення? Сьогодні, був такий футбол, що якщо я почну перераховувати всі моменти, то у вас блокнот закінчиться", - закінчив тренер.

Коментарі ()