Головне

Тимощук: "Думок про завершення кар'єри у мене поки немає"

31.10.2011 12:13 344 0

Півзахисник "Баварії" Анатолій Тимощук не забиває собі голову думками про своє майбутнє.

Діючий контракт українця закінчується наступного літа, і на сьогоднішній день 32-річний футболіст не збирається завершувати кар'єру, передає офіційний сайт ФІФА.

"Успішний старт команди в чемпіонаті і Лізі чемпіонів можна пов'язати з тим, що "Баварія" почуває себе набагато вільніше під керівництвом Юппа Хайнкеса. Гравці набагато сильніше вірять в свої сили, а наставник знайшов баланс між атакою і обороною. До того ж в Мюнхені все, окрім перемоги вважається провалом", - сказав він.

"Зараз ми лідируємо в бундеслізі і рухаємося до своєї мети, але це не таке вже й просте завдання. Лігу чемпіонів ми також маємо шанси виграти, але всі розуміють, як складно це буде зробити", - зазначив Тимощук.

Також Анатолій заявив, що не думає про те, що контракт з клубом у нього закінчується в наступному році.

"Поки голову цим собі не забиваю. У мене влітку було кілька пропозицій від ряду клубів, як у Німеччині, так і за її межами, але зараз я щасливий у Мюнхені. Думок про завершення кар'єри у мене також поки немає, відчуваю, що ще багато можу показати. Однак я хотів би в кінці кар'єри пограти за один з тих клубів, в яких я досяг успіху в минулому", - цитує гравця sport-express.ru.

Коментарі ()