Головне

Газзаєв: "Шахтар" і "Зеніт" - команди приблизно одного рівня

19.10.2011 09:57 483 0

Донецький "Шахтар" має необхідні козирі для перемоги над "Зенітом", але і російська команда за рівнем індивідуальної майстерності лідерів знаходиться на дуже високому рівні.

Президент "Аланії" Валерій Газзаєв поділився думкою про майбутній матч третього туру Ліги чемпіонів між "Шахтарем" і "Зенітом".

"Матчі обіцяють стати дуже цікавими, захоплюючими". Шахтар "і" Зеніт "на сьогоднішній день команди приблизно одного рівня, прихильники яскравого, атакувального футболу, і віддати перевагу якійсь із них дуже складно", - каже він.

"Бразильці в "Шахтарі" високого рівня, і це великий плюс для команди. Наприклад, Фернандіньо і Жадсон залучаються до національної збірної, і навіть наймолодший з них Дуглас Коста - вже сформований майстер, дуже сильний індивідуально, швидкісний, з відмінною лівою ногою", - оцінив він.

За його словами, бразильці не тільки надають приємний для ока колорит грі команди, а й прищеплюють гірникам високу культуру футболу.

"Шахтар" зараз - одна з найбільш технічних команд Східної Європи, і не випадково вона стала переможницею останнього розіграшу Кубка УЄФА в 2009 році", - каже екс-тренер "Динамо".

"Про недоліки перед матчами такого рівня говорити не доводиться. По-перше, тому, що обидві команди складені з футболістів, в яких висока індивідуальна майстерність, а по-друге, вони, впевнений, підійдуть до зустрічі між собою надвідповідально", - наголосив він.

"Результат матчу, швидше за все, вирішить виконавську майстерність окремих особистостей", - наводить слова Газзаєва sport-express.ru.

Коментарі ()