Головне

Чанцев: Непогана гра, заносимо її в актив

14.10.2011 23:43 696 0

Луганська "Зоря" грала на рівних із дуже майстерним суперником в особі полтавської "Ворскли", тому нічийний результат не має бути приводом для розчарування.

Таким чином головний тренер команди Анатолій Чанцев прокоментув підсумок зустрічі у флеш-інтерв'ю телеканалу "Футбол".

"В цілому, ми, звичайно, дуже серйозно готувалися до цієї гри, тому що "Ворскла" останнім часом показує дуже гарний футбол: технічний, динамічний, досить агресивні фланги у суперника. Радує те, що сьогодні наша оборона не дала розбігтися особливо фланговим гравцям, Ребенку і Кривошеєнку", - зазначив він.

"Загалом, непогано впоралися зі своїми обов'язками. Шкода не ісполльзовалі моменти, у Микити Каменюки було два хороших ... Але в цілому непогана гра, заносимо її в актив", - додав Чанцев.

Заміна Ліпартії, за словами тренера, була зроблена, бо у Джаби протягом п'яти днів була температура, і відчував він себе не дуже добре, а після першого тайму був не готовий продовжувати гру.

"Вилучення? Я не можу, мені важко зараз дати об'єктивну оцінку, тому що я збоку бачив, але те що там гравець пішов в м'яч ... Я не можу сказати, чи то в м'яч, чи то в ногу ... Але суддя ухвалив рішення, йому видніше", - висловився тренер.

"Я не скажу, що я сильно задоволений грою, але, принаймні, в обороні ми зіграли, можна сказати, організовано", - наводить думку Чанцева ua-football.com.

Коментарі ()