Головне

Суркіс: "Ми нарешті виграли - це гарно"

08.10.2011 00:18 318 0

Збірна України провела непростий поєдинок проти команди Болгарії.

Таку думку висловив президент ФФУ Григорій Суркіс, передає кореспондент "Чемпіона".

"По-перше ми нарешті виграли - це гарно. По-друге, у нас є дебютанти, серед яких один провів перший матч за збірну та ще й забив гол. По-третє, Денис Гармаш сьогодні не отримав жовту картку. Ну і по-четверте, нарешті повернулися ті бійці, без яких неможливо уявити сучасну українську збірну - я  маю на увазі Михалика, Чигринського, Гусєва, Шевченка", - сказав він.

"Будемо казати відверто, що хлопці сьогодні провели непростий матч, тому що тягар психологічної і моральної відповідальності тисне на них. Тепер вони будуть у нормальному стані готуватися до Естонії", - продовжив президент ФФУ.

На питання, чи те, що у складі збірної грали вісім гравців "Динамо", говорить про те, що "Динамо" зараз флагман українського футболу, Суркіс відповів: "Сьогодні недоречно наполягати хто флагман, а хто не флагман. Для мене немає значення який клуб представляє той чи інший гравець", - відповів Ігор Михайлович.

"У команді є футболіст з "Іллічівця", який йде на 15-му місці. З Полтави приїхав і дебютував Селін і забив перший гол, і, можливо, саме завдяки цьому голу перервана невдала серія нашої команди", - підсумував Суркіс.

Коментарі ()