Головне

Кононов: Що стосується моєї долі, все вирішуватиме керівництво

26.09.2011 23:28 778 0

"Карпати"  вчергове в сезоні 2011/12 років не поступалися супернику за грою, але не змогли досягти прийнятного результату, тому дивуватися можливим наслідкам не варто.

Про це на післяматчевій прес-конференції, котра може стати для нього останньою у якості наставника "левів", заявив тренер команди Олег Кононов.

"Я розумію, що в футболі головне результат. Рахунок на табло, ми програли 2:1, але сама гра абсолютно не диктувала такого результату. Ми створили достатньо гольових моментів, які не реалізували. Припустились же двох помилок, після яких нам забили, більше нічого і не пригадати, максимум ще один гострий момент був біля наших воріт", - вважає білорус.

"Ми абсолютно чітко розуміємо, в якому турнірному становищі перебуваємо. З цього стану ми виходимо, тренуємося, проводимо низку заходів. Звісно, не все так швидко відбувається, як би нам хотілося. Однак навіть нинішня гра, при тих футболістах, що сьогодні грали, достатньо молодих футболістах - Гірський сьогодні дебютував, відігравши всі 90 хвилин, Мартинюк, яким я задоволений, за ними майбутнє "Карпат", - впевнений він.

"Що стосується моєї долі, все вирішуватиме керівництво. В будь якому випадку в мене достатньо міцний характер, здаватися я не буду і робитиму все для того, щоб виправити становище. А далі все залежатиме від тих подій, що будуть вже у Львові". - додав Олег Георгійович.

Щодо повернення у клуб Юрія Дячука-Ставицького Кононов зазначив, що сам давно хотів, аби той повернувся, бо це знакова фігура для клубу, заслужений тренер України, котрий допоможе команді у непрості часи.

Коментарі ()