Головне

Луческу: Швецов - найкваліфікованіший арбітр в Україні

22.09.2011 19:23 468 0

Від Віктора Швецова у матчі "Динамо" та "Шахтаря" в 11 турі УПЛ варто чекати якісного кваліфікованого суддівства.

Про це заявив Мірча Луческу, повідомляє прес-служба "гірників".

"Думаю, що ніколи суддя такого рівня не допустить помилок, які були, наприклад, у грі "Динамо" з "Чорноморцем". По-моєму, це самий кваліфікований арбітр в Україну на сьогоднішній день, самий уважний. І він знає, як інтерпретувати правила для користі футболу", - вважає румун.

"Очки губляться, а арбітри потім дискваліфікуються, і ніхто не знає, хто дискваліфікований і наскільки. Але очки втрачені, і їх уже не повернути. Головне, щоб рефері, який буде на полі, відповідав рівню і просто-напросто судив гру двох команд", - переконаний тренер.

"На нашу користь був розцінений арбітром епізод, коли суперник пробив по воротах, і Срна зіграв рукою. Я б не хотів, щоб такі моменти повторювалися. Це негативний імідж для нас. Повинно бути все коректно. Якщо заслужив щось - будь ласка, плати за це", - наголосив Луческу.

Він додав, що не схвалює голи, забиті з "поза грою" або з пенальті та не хоче, щоб таким чином "Шахтар" отримував очки.

Хотілося б, щоб була чесна гра і негрязная, зважаючи на те що обидві команди потребують виконавців для виступу в Європі. Так, між собою ми тут б'ємося. Але найважливіше, щоб обидва клуби добре виступили в Європі. Це має велике значення. Тому важливо, щоб повага була однаковою до обох команд", - резюмував Містер.

Коментарі ()