Головне

Шиндер: Навіть зараз ще не повністю усвідомлюю, що перебуваю в збірній

01.09.2011 11:39 227 0

Перспективи Антона Шиндера у національній збірній України залежать насамперед від нього самого, хоча виклик від Блохіна став несподіванкою навіть для самого півзахисника "Таврії".

Про це "Спорт-Экспрессу в Украине" заявив сам новачок команди, котрий викликаний у команду для підготовки до матчів з Уругваєм та Чехією.

"Не буду приховувати, запрошення в національну команду виявилося несподіваним. Перед Швецією ходили деякі чутки, але все стихло, так що нинішній виклик став приємним сюрпризом", - зізнався Антон.

"Звичайно, був щасливий. Навіть зараз ще не повністю усвідомлюю, що перебуваю в збірній. До речі, першим настільки радісну звістку повідомив мій агент, потім вже почали телефонувати журналісти", - додав він.

Шиндер розповів, що особистої розмови з Блохіним ще не мав, але Олег Володимирович привітав його і побажав удачі, сказавши, що все в руках футболіста.

"Семен Альтман, який раніше працював у тренерському штабі збірної, побажав удачі і сказав, щоб показав усе, на що здатний. Перш за все, все буде залежати від мене", - впевнений Шиндер.

"Думаю, моє майбутнє у збірній багато в чому пов'язане з двома найближчими матчами. Тому докладу максимум зусиль, щоб довести, що гідний місця в команді", - запевнив він.

Коментарі ()